Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Voi fi foarte atentă la organigrama ministerului

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat marți dimineață, înainte de preluarea portofoliului de la Marius Budăi, ministrul din Guvernul Dăncilă demis prin moțiune de cenzură, că va verifica organigrama ministerului și, totodată, vrea să se asigure că românii știu că nu se vor tăia pensii și salarii.

Iată înreaga declarație:

“În primul rând, vreau să mă asigur că există o comunicare bună, pentru ca oamenii să primească cele mai corecte mesaje, ca pensionarii și salariații să știe din sursă sigură că nu se taie pensii și salarii.

Voi fi foarte atentă la organigrama ministerului. Sunt hotărâtă ca în foarte scurt timp să ajung la un mod de organizare care să pună accent mai puțin pe șefi și mai mult pe oamenii de la ghișee, care să fie bine pregătiți în relația cu oamenii.

Voi deschide discuții cu orizon de timp apropiat cu partenerii sociali pentru a găsi în cel mai scurt timp o soluție obiectivă, pentru un mod de calcul echilibrat al salariului minim. Decizia o voi lua dupa această serie de discuții cu partenerii sociali.

Sunt bani pentru salarii și pensii? E normal să se intrebe oamenii, după un deficit uriaș lăsat de PSD la pensii. Vom face cele mai serioase verificări, voi solicita celor care conduc ministerul toate datele necesare ca să vedem care e situația reală.

Voi fi foarte transparentă cu tot ce găsec în minister, pentru ca românii să știe.

Mă interesează ca pentru mediul privat să dau semnalul de respect pentru munca lor, pentru a ține un bussines pe picioare.

Voi înființa un info-chioșc la minister, pentru toți cei care au intrebări despre activitatea ministerului, ca să aibă toate informațiile necesare”.

64 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv