Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: ÎCCJ va contesta la CCR Legea de eliminare a pensiilor speciale / Președintele Instanței supreme a convocat Secțiile Unite / POLITICĂ: Guvernul își angajează răspunderea pe Legea alegerii primarilor în 2 tururi / Proiectul a fost modificat pe ultima sută de metri / S-a redus la 2 luni perioada pentru flotanții care pot vota /

Breaking News:
 

Ministrul Violeta Alexandru critică absorbția redusă a fondurilor nerambursabile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru (PNL), critică, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, atragerea redusă a fondurilor externe nerambursabile, de către antecesorii săi de la PSD.

Astfel, din suma de 290 milioane de euro aflată la dispoziția Ministerului Muncii, au fost atrase doar 162 milioane de euro.

” (…) Din păcate, cu mai puţin de 2 luni până la finalul anului, după 10 luni din an deja trecute, puţin peste jumătate din fondurile externe nerambursabile alocate Ministerului Muncii au fost atrase. Am terminat evaluarea cantitativă a situaţiei absorbţiei fondurilor externe nerambursabile găsite la preluarea mandatului în Ministerul Muncii. Fac tot ceea ce pot pentru a salva cât mai mult din situaţia gravă preluată. Mai avem cam 1 lună, de fapt, după 20 decembrie puţin probabil să se mai facă plăţi”, scrie ministrul Muncii.

Cele mai multe proiecte sunt la minister, iar cele mai puţine, la Casa de Pensii şi Inspecţia Muncii.

39 Shares