Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Năsui: Încep procedurile de listare a Salrom la Bursa de Valori Bucureşti

Salrom va fi listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), iar în acest sens, luni a fost aprobată începerea procedurilor, a anunţat miercuri, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui.


„Salrom este o companie de stat pe care am început să o reformăm anul acesta. Noua conducere a început deja procedurile pentru extinderea activităţii în zona exploatării grafitului. Asta va permite României să se reindustrializeze şi să facă parte din lanţul de producţie al bateriilor. Luni a fost aprobată începerea procedurilor de listare la bursă a companiei Salrom. Concret, vom putea cumpăra şi vinde acţiuni la Salrom pe Bursa de Valori într-un mod deschis şi transparent”, a scris ministrul Economiei, pe Facebook.
 

„Procedurile de listare vor dura cel puţin un an. Iar la final vom avea o companie modernă care îşi va putea finanţa uşor investiţiile. Până atunci, Salrom are nevoie de reformă, ceea ce noua conducere a început deja să facă, lucru pentru care îi felicit şi îi asigur de toată susţinerea mea”, a adăugat Claudiu Năsui. 

46 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv