Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 
OG 9/2019 a fost publicată în Monitorul Oficial

Orlando le-a dat subalternilor de la Finanțe spor de 15% pentru condiții vătămătoare

Eugen Orlando Teodorovici le-a mărit salariile subalternilor din Ministerul Finanțelor și instituțiile din subordine (ANAF, Administrațiile Financiare etc.), acordându-le un spor de 15% pentru condiții vătămătoare.

Sporul de 15% la salariu este prevăzut în Ordonanța nr. 9/08.08.2019 privind modificarea și completarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Iată ce prevede articolul IV al OG 9/2019: 

“Drepturile salariale aferente personalului aparatului propriu al Ministerului Finanțelor Publice și instituțiilor din subordine se recalculează și se stabilesc, prin derogare de la art. 34 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, cu completările ulterioare, cu aplicarea prevederilor cap. I lit. B ;i cap. II lit. I art. 1 din anexa nr. VIII la Legea-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, începând cu drepturile salariale aferente lunii următoare intrării în vigoare a prezentei ordonanțe.”

 
738 Shares