Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Oros: Programul „Tomata” a avut impact zero, importul a crescut

„Programul ‘Tomata’ s-a desfăşurat pe o perioadă de patru ani, s-au cheltuit aproape 200 de milioane de euro, iar impactul a fost zero, în sensul că în fiecare an, statistic, importul de tomate a crescut”, a declarat vineri, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

„De aceea, la cererea legumicultorilor, începând de anul acesta programul se numeşte legume în spaţii protejate şi nu tomate în spaţii protejate, pentru că legumicultorii ne-au spus că şi alte tipuri de legume ar trebui să beneficieze de acest program de minimis. Iar anul acesta s-au alocat 150 de milioane de lei pentru programul ‘Legume în spaţii protejate’ “, aadăugat Adrian Oros, la o vizită în județul Arad, unde s-a întâlnit cu fermieri şi agricultori.

Ministrul a acuzat că, „în foarte multe locuri, programul ‘Tomata’ a fost fraudat masiv”. “Doar la un singur control, într-un singur judeţ am găsit anul trecut 417 dosare fictive”, a precizat Oros.

El a arătat că actualul program pentru legume va fi evaluat la sfârşitul anului, pentru a se vedea ce impact a avut.

Adrian Oros a fost prezent în judeţul Arad pentru a se

153 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv