Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

Parlamentul a amânat cu un an obligativitatea montării repartitoarelor de căldură

Camera Deputaților – for decizional – a amânat marți, cu un an, până la 31 decembrie 2022, obligativitatea montării repartitoarelor de căldură în apartamente.

Decizia vine la doar 5 luni după ce, tot Camera Deputaților, a introdus obligativitatea în Legea privind serviciul public de alimentare cu energie termică, iar președintele Klaus Iohannis a promulgat rapid actul normativ, în Monitorul Oficial nr. 693/12.07.2021.

Acum, noua lege merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis și va intra în vigoare după ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

Amendamentul privind prorogarea a fost depus de USR şi a fost susţinut de întreaga Comisie pentru industrii, a declarat deputatul USR Cristina Prună.

„În contextul creşterii preţurilor şi la energie, şi la gaze este important să nu impunem costuri suplimentare pe umerii românilor şi iată că montarea acestor repartitoare ar genera costuri în plus şi mai ales nemontarea lor ar fi generat amenzi între 500 şi 1.000 de lei”, a precizat Cristina Prună.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv