Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 118 de decese în România / 445de cazuri noi de infectați, 3.183 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Plată inedită pentru vacanțe, la Târgul de Turism: cu magneții de frigider

Românii care doresc să își cumpere o vacanță au la dispoziție un nou mod inedit de plată, la Târgul de Turism al României, în perioada 20-23 februarie: cu magneții de frigider din vechile vacanțe.  

Astfel, cine vine la standul DERTOUR la Târgul de Turism cu 10 magneți, primește 100 euro reducere la cumpărarea unei noi vacanțe, la alegere din cele Early Booking marca DERTOUR. 

Oferta este valabilă numai la standul DERTOUR, la cumpărarea unei vacanțe pe loc, în limita a 40 de vouchere, pe tot parcursul Târgului de Turism, oferite sub forma a 10 vouchere pe zi. Regulamentul, pe www.dertour.ro.

Cei care vor să plătească cu suveniruri pot alege din destinații populare și foarte iubite de români, precum Turcia, Grecia sau Spania, sejururi în fascinantele Tunisia și Egipt sau pe meleaguri exotice, precum Bali – care are sezon vara, sau Thailanda, faimoasă pentru plajele paradisiace și cele mai spectaculoase apusuri. 

„Invităm românii să-și convertească micile amintiri din vechile vacanțe în bani pentru una nouă, oferindu-le acest mod inedit de plată. Cu atâtea oferte și destinații, ai toate șansele să rămâi cu capul în noua vacanță. Ne-am pregătit și la această ediție a Târgului de Turism cu pachete avantajoase pe toate gusturile, în destinații cât mai diverse, ca fiecare să-și poată alege vacanța perfectă”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului DERTOUR în România.

Peste 300 de expozanți vor veni la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediția de primăvară, care va avea loc între 20 și 23 februarie 2020, fiind cel mai mare eveniment de turism din țară, ce reunește agenții de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din toată Europa, care oferă publicului promoții pentru destinații variate și fascinante, din țară și din străinătate. 

0 Shares