Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Plată online pentru permis, înmatriculare auto, autorizația de circulație provizorie

Românii pot achita online, începând de joi, 24 septembrie, contravaloarea taxelor pentru permisele de conducere aferente persoanelor fizice, informează Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR).
 
 
De asemenea, pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, plățile pentru autorizațiile de circulație provizorie și pentru certificatul de înmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice.
Adăugarea acestor servicii în platforma administrată de ADR este rezultatul interconectării sistemelor informatice ale Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV) și ale Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

„De la crearea Autorității pentru Digitalizarea României, peste 50 de noi tipuri de servicii publice au fost integrate în platforma www.ghiseul.ro, fiind accesibile la un click distanță. Astăzi, am făcut încă un pas către interoperabilitatea instituțiilor publice. Vă îndemn să fiți responsabili și să folosiți aceste mijloace online de plată. Vă protejați de riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19 și economisiți timp prețios. Interconectând instituțiile publice, digitalizăm România și transformăm cozile în click-uri”, a precizat vicepreședintele ADR, Octavian Oprea.

Potrivit autorității, în total, pe www.ghiseul.ro pot fi achitate acum peste 300 de tipuri de plăți.

 
26 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv