Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Rabla electrocasnice decembrie 2021: Vouchere epuizate în 5 minute la frigidere și mașini de spălat

Voucherele pentru frigidere și mașini de spălat rufe și vase s-au epuizat în 5 minute, vineri, la cea de-a doua etapă a programului Rabla electrocasnice 2021, lansată pentru noiembrie – decembrie.

Este vorba despre sumele de bani alocate în bugetul pentru anul acesta și rămase nefolosite la ediția din vară.

Potrivit datelor Ministerului Mediului, au fost generate acum 35.000 de vouchere pentru:

  • 13.370 mașini de spălat rufe
  • 7.135 mașini de spălat vase
  • – 14.496 frigidere

„Voucherele nu se pot folosi imediat, ci abia după validarea acestora în Comitetul de avizare al AFM. Acest lucru se va întâmpla probabil în cursul zilei de mâine”, au transmis reprezentantii ministerului.

Peste o săptămână, pe 3 decembrie la ora 10.00, va demara etapa a II-a la selecţia voucherelor pentru televizoare, laptopuri şi tablete. Accesarea voucherelor va fi disponibilă până pe 9 decembrie, ora 23.59., însă este de așteptat să se epuizeze rapid și la această categorie de produse. 

În prezent, sunt peste 270.000 de conturi generate de români, dintre care 100.000 conturi noi, care s-au adăugat celor din vară.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv