Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Amenzile mărite pentru lipsa rovinietei se aplică de sâmbătă, 20 august / POLITICĂ: Premierul Ciucă și ministrul Energiei, Virgil Popescu, analizează la Sinaia reglementarea prețurilor la energie așa cum cere PSD / 

Breaking News:

Rabla electrocasnice decembrie 2021: Vouchere epuizate în 5 minute la frigidere și mașini de spălat

Voucherele pentru frigidere și mașini de spălat rufe și vase s-au epuizat în 5 minute, vineri, la cea de-a doua etapă a programului Rabla electrocasnice 2021, lansată pentru noiembrie – decembrie.

Este vorba despre sumele de bani alocate în bugetul pentru anul acesta și rămase nefolosite la ediția din vară.

Potrivit datelor Ministerului Mediului, au fost generate acum 35.000 de vouchere pentru:

  • 13.370 mașini de spălat rufe
  • 7.135 mașini de spălat vase
  • – 14.496 frigidere

„Voucherele nu se pot folosi imediat, ci abia după validarea acestora în Comitetul de avizare al AFM. Acest lucru se va întâmpla probabil în cursul zilei de mâine”, au transmis reprezentantii ministerului.

Peste o săptămână, pe 3 decembrie la ora 10.00, va demara etapa a II-a la selecţia voucherelor pentru televizoare, laptopuri şi tablete. Accesarea voucherelor va fi disponibilă până pe 9 decembrie, ora 23.59., însă este de așteptat să se epuizeze rapid și la această categorie de produse. 

În prezent, sunt peste 270.000 de conturi generate de români, dintre care 100.000 conturi noi, care s-au adăugat celor din vară.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv