Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

Rabla: Vouchere epuizate într-un minut pentru aspiratoare, aer condiţionat şi uscătoare de rufe

Într-un singur minut au fost epuizate, vineri la ora 10.00, cele 20.700 de vouchere pentru aspiratoare, aer condiţionat şi uscătoare de ruf, puse la dispoziție românilor de către AFM în a 3-a etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”.

Astfel, au fost generate 11.400 vouchere pentru aspiratoare, 5.369 pentru aer condiţionat şi 3.931 pentru uscătoare de ruf, informează Ministerul Mediului.

Etapa a III-a a sesiunii de iarnă a programului “Rabla pentru electrocasnice” a demarat vineri, la ora 10:00. Bugetul alocat acestei etape este de şase milioane de lei.

Valoarea voucherelor este după cum urmează: 400 de lei – pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++; 400 lei – pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++; 200 de lei – pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Potrivit AFM, finanţarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” – ediţia 2021 a avut alocat un buget de 75 de milioane de lei, din care 34 de milioane de lei pentru sesiunea din perioada sărbătorilor de iarnă. 

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv