Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Regele Mihai, Robert Negoiţă şi fiul lui Isărescu, printre mari datornici-persoane fizice la ANAF

Reprezentanţii ANAF au continuat, luni, seria de dezvăluiri în legătură cu cei care au datorii importante la bugetul de stat.

negoita

De această dată, reprezentanţii ANAF au prezentat lista cu datornicii persoane fizice care au de dat statului sume mai mari de 1.500 de lei.

Este vorba despre peste 187.000 de persoane fizice care datorează statului peste 3,4 miliarde lei, bani obţinuţi din activităţi economice independente sau din profesii libere.

De departe campionul datoriilor este Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, care are de achitat obligaţii fiscale de peste 232 de milioane de lei.

Însă Robert Negoiţă nu este singurul nume greu de pe listă. Culmea, pe lista datornicilor se află inclusiv Regele Mihai, care are de dat statului peste 4,1 milioane de lei, dar şi Costin Isărescu, fiul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Acesta are de dat statului 2.591 de lei.

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, Eugen Orlando Teodorovici, fostul ministru de Finanţe, deputatul Elena Udrea, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, patronul Stelei, Gigi Becali, managerul Stelei, Mihai Stoica, afaceristul Silviu Prigoană sau afaceristul Cristian Ţânţăreanu sunt şi ei pe lista neagră a ANAF-ului.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv