Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților a dat votul final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / EXTERNE: Austria impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

ROBOR, din nou pe creștere

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut și miercuri, a doua zi de salt din ultima perioadă în care părea că se stabilizase.

Astfel, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR), ROBOR a crescut de la 3,19% pe an marţi, la 3,25% pe an miercuri.

Totodată, indicele ROBOR la 6 luni, utilizat la calculul dobânzilor la creditele ipotecare lei cu dobândă variabilă, a urcat la 3,39% pe an, de la 3,36% pe an luni.

Indicele ROBOR la 9 luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de nouă luni, a urcat la 3,50% de vineri, de la 3,47%

Indicele ROBOR la 12 luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de 12 luni, a urcat la 3,55% pe an, de la 3,53% pe an.

25 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv