Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

ROMATSA a fost amendată cu 11.000 de lei de CNCD

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a fost amendată cu 11.000 de lei, miercuri, de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Astfel, Colegiul director al CNCD a stabilit că “introducerea şi utilizarea pe parcursul procedurii de recrutare, pentru poziţia de controlor trafic aerian, a criteriului de vârstă, fără a promova testul justificării obiective (criteriul să urmărească un scop legitim, să fie adecvat şi necesar, respectiv să fie proporţional cu scopul urmărit) constituie o faptă de discriminare directă prin care s-a încălcat dreptul la egalitate de tratament în ceea ce priveşte încadrarea în muncă şi ocuparea forţei de muncă, potrivit art. 2 alin. (1) coroborat cu art. 6 din OG. 137/2000, republicată”, se arată într-un comunicat transmis de CNCD.

Hotărârea privind sancționarea cu amendă a ROMATSA a fost adoptată cu unanimitate de voturi (5 voturi).

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv