Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Selgros a deschis cel de-al 23-lea magazin, în format nou

Selgros Cash&Carry România a deschis, vineri, cel de-al 23-lea magazin, într-un nou format, cu o suprafață de 6.000 de metri pătrați, la Baia Mare.

Formatul Standard al magazinelor Selgros este de 10.000 mp, iar cele trei magazine cu format compact au o suprafață de 4.000 mp.

Zona de produse alimentare din Selgros Baia Mare este comparabilă, ca suprafață și sortimentație, cu cea a formatelor standard, ceea ce permite magazinului să le ofere clienților o gamă largă de produse caracterizate de aceleași două criterii de bază – calitate și prospețime.

O altă noutate este conceptul inedit de restaurant in-store, care integrează Selgros Bistro și celebra rotiserie Pauza Mică, pe care o întâlnim în toate magazinele Selgros. 

Selgros Bistro din Baia Mare este a doua unitate de acest tip, proiectul pilot fiind lansat la Selgros Brașov anul trecut. 

Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros oferă atât profesioniștilor din Horeca, cât și pasionaților de bunătățuri, o sortimentație foarte variată de produse alimentare și non-alimentare. Misiunea noastră este de a oferi tuturor clienților noștri produse proaspete și de cea mai bună calitate”, declară Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash & Carry.

Magazinul Selgros din Baia Mare se află pe Bulevardul București nr. 102. Programul de lucru este între orele 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă inclusiv, iar duminica, între 8:00 și 21:00

Legitimațiile de client Selgros – persoane fizice și juridice – se eliberează pe loc, pe baza actelor, la biroul de Relații Clienți, situat la intrarea în magazin.

 Despre Selgros:

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 23 de magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrița, Baia Mare şi Constanţa. 

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv