Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților dă vot final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / 

Breaking News:
 

Site-ul IMM Invest va fi relansat marți, după eșecul de acum 11 zile

Site-ul IMM Invest care va permite firmelor să se împrumute, cu garanția statului, a fost refăcut și va „porni” marţi, 28 aprilie, ora 9:00, după 11 zile de la eșecul răsunător al lansării.

Anunțul a fost făcut, pe Facebook, de ministrul Finanțelor, Florin cîțu.

“Site-ul IMM Invest a fost refăcut. (…) Marţi, 28 aprilie, ora 9:00, IMM Invest este live şi toţi cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiţii/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% şi cu dobândă subvenţionată 100% pot să se înscrie în program. Acest program nu funcţionează după principul ‘primul venit, primul servit'”, a transmis Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor a susţinut că există riscul ca programul IMM Invest să fie blocat de Partidul Social Democrat în Parlament.

“Există un risc. Acţiunile PSD şi ale acoliţilor lor din Parlament. Deja votează împotriva legii care aprobă ordonanţa prin care a fost aprobat IMM Invest. Mai mult, PSD-iştii vor să oprească acest program prin moţiune. Ciolacu şi gaşca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susţine capitalul şi economia privată. Aşa cum au făcut până acum cu toate măsurile bune luate de acest guvern”, a menţionat Florin Cîţu.

UPDATE! Site-ul IMM Invest NU FUNCȚIONEAZĂ! Cîțu: Nu ne așteptam la o asemenea ticăloșie

Cum se cumpără bunăvoința televiziunilor în vreme de Pandemie COVID-19?! Cu bani publici!
6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv