Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Turcan îl demască pe Cîțu, după ce l-a aplaudat: „Nu mai sunt bani de pensii și alocații”

Ministrul demis al Muncii, Raluca Turcan, l-a demascat pe premierul demis, Florin Cîțu, că „nu mai sunt bani de pensii și de alocații”.

Turcan a dezvăluit secretul abia după ce a pierdut șansa de a ocupa funcția de ministru al Digitalizării – oferită de „echipa câștigătoare” lui Florin Roman în noul Guvern PNL-PSD-UDMR.

Ea nu va mai deține șefia Ministerului Muncii, deoarece portofoliul a fost cedat de liberali oamenilor lui Marcel Ciolacu.

Iar cum marele vinovat pentru situația în care s-a ajuns este premierul demis Florin Cîțu – care a pierdut pe linie, inclusiv funcția de la Palatul Victoria -, Turcan i-a cerut demisia, luni.

Aflând că nu va mai fi ministru, Turcan nu s-a mai dus la ședința conducerii PNL care a avut loc al Vila La.

Ea a transmis un mesaj pe grupul intern de What`sApp al PNL, în care arată că nu mai sunt bani pentru pe sii și alocații.

„Florin, ești dispus sa joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook” a scris ea.

Iar valul de acuzații nu s-a oprit: „Mandatul lui Florin Câțu nu a fost decât un șir de minciuni, greseli și jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului. Florin, iti imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toti se prind, îți garantez. NIMIC din ce ai spus pana acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un sir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate!”.

52 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv