Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Cîțu, Alexe și Vela au fost avizați negativ pentru portofoliile deținute și în primul Guvern Orban / POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Victimele tragicului accident din Ialomița vor primi despăgubiri de la firma asigurătoare

City Insurance va acorda despăgubiri victimelor accidentului de sâmbătă, 5 octombrie, când un TIR a intrat într-un microbuz cu pasageri, în zona localității Sfântul Gheorghe, județul Ialomița, iar zece persoane și-au pierdut viața și alte șase sunt internate cu răni grave în spitalele de urgență Floreasca și „Bagdasar Arseni” din București.

Datele de pe tahograf arată că șoferul autocamionului avea viteza de 58 km/h și respectase timpii de odihnă.

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accident era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA). Compania precizează că este alături de victimele accidentului și de familiile acestora și îi asigură pe aceștia de întregul suport. Specialiștii societății, prezenți la locul accidentului încă din 5 octombrie, au expertiza necesară pentru a finaliza la timp solicitările de despăgubire generate de acest caz.

În astfel de situații, menirea noastră este de a acorda compensații financiare victimelor accidentelor rutiere, sperând să ușurăm un pic din povara acestor momente grele prin care trec cei implicați. Ne vom îndeplini toate obligațiile asumate prin contractul de asigurare, în conformitate cu legea care guvernează asigurarea pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)”, declară City Insurance, într-un comunicat transmis redacției. 

Pentru acces la informații și consiliere în rezolvarea acestui caz, victimele accidentului, precum și rudele acestora pot contacta Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, apelând 021.207.00.02 (Call Center) sau prin e-mail la info.daune@cityinsurance.ro

Despre City Insurance 

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance este liderul pieței de asigurări generale din România, cu o cotă de 21,65%, conform rezultatele primelor 6 luni ale anului 2019. Înființată în 1998 de către investitori români și străini, cu sediul în București, România, compania deține 42 de birouri și filiale pe tot cuprinsul țării, având 400 de angajați.

City Insurance a dezvoltat un portofoliu extins de asigurări, ce cuprinde produse de top și servicii integrate, proiectate să acopere nevoi unice ale clienților și să genereze beneficii pe termen lung.

Compania a intrat în topul primelor 10 societăți de asigurare încă din 2012 și este singura companie care nu este afiliată unui grup internațional. În 2008, City Insurance a devenit primul asigurător din România cu activități în alte state europene, în baza principiului liberei circulații a serviciilor pe cuprinsul Uniunii Europene; în 2014, compania și-a extins activitatea în piața elenă.

Succesul de care se bucură astăzi Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance reflectă eficiența modelului său de performanță orientat către strategii sustenabile de dezvoltare, creștere financiară și investiții pe termen lung

0 Shares