Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Vîlceanu, despre facturile la energie: „Nu le poţi plăti la nesfârşit şi pentru toată lumea”

Dan Vîlceanu, ministrul PNL al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a declarat joi, întrebat dacă România va cere ajutorul Comisiei Europene în privinţa facturilor la energie, că „o să ajungem în final să plătim tot pentru toată lumea, ceea ce ar fi ireal”.

„Există o discuţie legată de preţuri chiar de pe vremea când eram la Finanţe şi am semnat atunci o declaraţie comună împreună cu alţi miniştri de Finanţe şi ai Economiei legată tocmai de această problemă a preţurilor la energie şi gaze şi evident că se caută soluţii. Dar soluţia trebuie până la urmă să fie una obiectivă şi care nu se schimbă de la zi la zi. Trebuie să te opreşti undeva, pentru că până la urmă nu poţi plăti la nesfârşit şi pentru toată lumea factura la energie. Nu cred că e normal şi nu cred că cineva şi-a pus obiectivul de a ajunge într-o asemenea situaţie. E o situaţie de-a dreptul care poate părea utopică la un moment dat. Nu poţi plăti facturile tuturor. Şi pentru cât timp? Şi încă ceva. Ok, vrem să oferim bani populaţiei sau companiilor să plătească factura. Foarte bine. Fă-o pentru toţi şi atunci nu mai există această discuţie. Ne permitem să o facem pentru toţi?”, a întrebat retoric Vîlceanu, într-o conferință de presă.

64 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv