Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Aproape 4.000 de români s-au infectat cu noul coronavirus, după vaccinare

Un număr de 3.969 de români (0,44%) din totalul celor 819.000 vaccinați anti-COVID-19 cu prima doză au fost ulterior testați pozitiv cu virusul SARS-CoV2, a anunțat, marți, col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de imunizare.

Media perioadei dintre momentul vaccinării și momentul testării pozitive a fost de 7 zile, ceea ce înseamnă fie că acele persoane nu au apucat să dezvolte anticorpi după vaccinare, fie intraseră deja în contact cu virusul înainte de a fi vaccinați, a anunțat președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea.

Sub un milion de români au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19, în două luni

Totodată, 446 de români vaccinați cu cea de-a doua doză de vaccin au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV2 după momentul vaccinării. Media perioadei dintre momentul vaccinării și momentul testării pozitive a fost de 4 zile, potrivit lui Valeriu Gheorghiță.

„Beneficiile vaccinării ating valoarea maximă la cel puțin 7-10-14 zile după momentul vaccinării”, a amintit coordonatorul campaniei de vaccinare.

Gheorghiță: Programarea la vaccinare a profesorilor NU se mai face pe platforma informatică, ci pe liste
15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv