Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Încă 3 rugbiști reveniți din Africa de Sud sunt confirmați cu COVID-19

Încă trei dintre rugbiștii clubului CSM Ştiinţa Baia Mare reveniți în țară din Africa de Sud au fost confirmați cu COVID-19.
 
Probele vor fi trimise la secvențiere la Institutul „Cantacuzino”, pentru a se stabili dacă sunt infectați cu varianta Omicron, informează, marți, Ministerul Sănătății.
 
Sportivii lotului cu teste negative vor putea ieși din izolare în a 10-a zi de carantină. Cei 3 sportivi care au fost depistați pozitiv rămân, în continuare, în izolare. Starea lor de sănătate este bună, fiind asimptomatici, precizează Ministerul Sănătății.
Toți sportivii sunt vaccinați anti-COVID-19.
 
Echipa de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare – 29 de sportivi – a fost repatriată din Africa de Sud, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, cu o cursă specială TAROM, şi a intrat în carantină.
Trei dintre ei – un sportiv de la echipa de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare și doi cetățeni din Brașov și Vaslui – au avut teste pozitive la întoarcerea în țară și s-a trecut la secvențiere pentru varianta Omicron.
 
În cazul celor doi cetățeni din Brașov și Vaslui s-a confirmat infecția cu varianta Omicron, iar în cazul sportivului de la Stiința Baia Mare se așteaptă în continuare rezultatul secvențierii.
 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv