Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

SĂNĂTATE: Ministrul Sănătății a descoperit diferențe de 2.000 de decese COVID între platformele oficiale, în anul 2020 / Diferența ajunge până la 500 de cazuri la acelați spital / Există diferențe și în prezent / POLITICĂ: Premierul Cîțu se află două zile la Bruxelles, pentru negocieri pe tema PNRR / „O să-i asigur pe partenerii europeni că acest Guvern va face şi reforme /

Breaking News:
O țintă ce trebuia de mult atinsă

Iohannis: Ajungem la 100.000 de vaccinări pe zi, dacă menținem acest ritm

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că dacă se menține actualul ritm al campaniei de vaccinare anti-COVID-19, „ajungem la 100.000 de persoane vaccinate pe zi” – o țintă ce trebuia de mult atinsă.

„Observăm cu toții că numărul de persoane nou infectate e considerabil mai mic decât săptămâna trecută și acum două săptămâni. Scade și numărul persoanelor de la ATI. Acest lucru nu este suficient. Am discutat cu reprezentanții acestor specialități și e clar că pe viitoru trebuie acordată atenție sporită și zonei de resurse umane. Campania de vaccinare nu este în dificultate. Am discutat ieri cu domnul doctor Gheorghiță și l-am întrebat acelaș lucru. Mulți cetățeni însă nu se înscriu, dar merg la medicul de familie să se vaccineze, dar înscrieri noi avem. Dacă menținem acest ritm, ajungem la 100.000 de persoane pe zi”, a declarat Klaus Iohannis.

Bilanțul campaniei de vaccinare din România arată că, până miercuri, au fost vaccinate anti-CIVID 2.801.060 de persoane, dintre care 1.686,583 cu ambele doze.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv