Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:

OUG. Guvernul Cîțu pregătește revânzarea dozelor de vaccin anti-COVID-19 neutilizate

Guvernul Cîțu pregătește revânzarea dozelor de vaccin anti-COVID-19 neutilizate, pe fondul scăderii masive a numărului românilor dornici să se imunizeze.

În acest sens, Executivul a aprobat, în ședința de miercuri, o ordonanță de urgență (OUG).

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Monica Althamer, a declarat, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria:

„A fost aprobată o ordonanţă de urgenţă privind reglementarea unor măsuri referitoare la valorificarea unor doze de vaccin anti-COVID-19. Conform prevederilor specifice din acordurile încheiate de Comisia Europeană în vederea achiziţionării de vaccin anti-COVID-19, la fel ca şi celelalte state, România poate revinde sau poate dona doze de vaccin. Ordonanţa de urgenţă aprobată astăzi creează cadrul legislativ prin care se permite revânzarea unor doze şi abilitează Ministerul Sănătăţii pentru a încheia, în numele statului român, contracte cu alte state. Sumele rezultate din revânzare se fac venituri la bugetul de stat”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv