Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Rafila: Formularul de localizare a pasagerului (PLF), implementat până în 20 decembrie

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. a declarat miercuri, în debutul ședinței Guvernului, că  formularul de localizare a pasagerului – Passenger Locator Form (PLF) – va fi operaționalizat în România, până în 20 decembrie, și va trebui completat de către toate persoanele care sosesc în România.
 
 
Rafila a fost marţi la reuniunea miniştrilor Sănătății din statele Uniunii Europen (UE), unde s-a discutat despre introducerea obligatorie de către toate țările membre a formularului de localizare a pasagerilor.
 
Formularul PLF este implementat deja în mai multe state europene, între care și Grecia, unde românii care care au mers în această vară în vacanță l-au completat. Țările care au introdus deja PLF permit prezentarea acestui document atât pe hârtie, cât și în format digital, prin utilizarea unui formular digital unic european de localizare a pasagerilor (EU digital Passenger Locator Form – dPLF).
 
Formularul PLF facilitează autorităților de sănătate publică urmărirea contactelor în cazul în care călătorii sunt expuși COVID în timpul călătoriei lor cu avionul, cu trenul, cu vaporul, cu autobuzul sau cu mașina personală
 
Astfel, pot fi contactați rapid călătorii le completează în acest document, care cuprinde informații despre mijlocul de transport și călătorie, informatii personale, de contact, despre adresa permanentă, cazarea anterioară, adresa temporară, însoțitorii de călătorie și persoanele de contact în caz de urgență.

Este necesară înregistrarea cu o adresă de e-mail şi cu o parolă valide.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv