Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

1.332 de bucureșteni au solicitat intervenția unei ambulanțe în ultimele 24 de ore

În ciuda condițiilor meteo nefavorabile, mulți bucureșteni nu au încotro și trebuie să ia viscolul în piept pentru a-și vedea de drum.

 

 

Din acest motiv, nu mai puțin de 39 de bucureșteni au ajuns la spital, în ultimele 24 de ore, cu fracturi, luxații sau entorse.

În total, însă, Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, a anunțat că nu mai puțin de 1.332 de bucureșteni au solicitat intervenția unei ambulanțe.

“Este vorba despre 1.332 de solicitări în 24 de ore. Dintre acestea, 773 urgenţe de cod roşu şi cod galben. Dintre urgenţe, 107 în loc public. 18 persoane fără adăpost au fost transportate la adăposturile primăriilor sau la spitale, dacă au fost cazuri medicale. 39 de accidente minore prin cădere, suspiciuni de luxaţii, fracturi, entorse. Din păcate, ambulanţele intră cu dificultate pe străzile laterale şi pe alei din cauza maşinilor parcate pe ambele sensuri. Noi am luat măsuri de siguranţă, avem un protocol încheiat cu o societate de off road, care are un număr permanent în dispecerat, îi anunţăm pe ei de fiecare dată când avem o ambulanţă blocată, dar anunţăm şi Consiliul Judeţean Ilfov, astfel încât să fie deblocate ambulanţele şi să devină operaţionale. În toate aceste nopţi cu cod galben şi portocaliu, câte şapte echipe din programul de voluntariat “Există un erou”, cu mijloace proprii, cu maşini personale, au mers în zonele frecventate de oameni fără adăpost şi au identificat astfel de persoane, ne-au anunţat, i-am transportat la spital sau la adăposturi. Dacă aceştia au refuzat, au primit ceai cald şi în unele situaţii – o pătură sau o haină”, a fost mesajul transmis de managerul SABIF.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv