Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan vrea să îl demită pe șeful Direcției Juridice a PMB / Numai că Adrian Iordache a acupat funcția prin concurs /BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Activitate suspendată la Spitalul din Roșiori, după depistarea unei bacterii periculoase

Activitatea medicală a fost suspendată, luni, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, în secţiile Chirurgie, Terapie Intensivă Bloc operator şi a spălătoriei, după depistarea unei bacterii extrem de periculoase pe lenjeria și în corpul unui pacient operat.

Bacteria se numește piocianic, și amintim că arhitectul Casei Poporului, Anca Petrescu, a murit după contractarea unui astfel de bacil în Spitalul Județean din Timișoara, unde a fost internată în urma unui accident de mașină.

70 de doctori și asistente, audiați în cazul morții arhitectei Casei Poporului, Anca Petrescu

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a făcut luni o scurtă declarație în privința noului caz: „Ştiu că pacientul care a reclamat ceea ce se întâmplă în spital are dreptate. El are o infecţie asociată actului medical, se încadrează clar în definiţia de caz. Ea este contractată la 48 de ore după internare şi 28 de zile înainte de externare. Acolo S-a luat măsura suspendării temporare a activităţii în Chirurgie, Terapie Intensivă Bloc operator, Spălătorie. Este temporară, DSP va verifica dacă măsurile impuse sunt implementate şi rezultate analizelor corespunzătoare”.

Pintea a precizat că aceasta nu este singura problemă identificată la spitalul din Roșiori: „În decursul acestui an, Spitalul din Roşiori a avut mai multe secţii închise temporar tocmai pentru probe neconforme. Semn că acolo lucrurile nu sunt în regulă”.

O echipă a Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman a fost în control la Spitalul Caritas, iar rezultatele analizelor de laborator sunt aşteptate în cursul zilelor de luni sau marţi.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv