Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Angajații de la Institutul Marius Nasta, protest spontan. Se plâng că le-au scăzut salariile cu până la 1.400 de lei

Agitație mare, miercuri dimineața, în curtea Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, din București.

sursa foto europeanul.net

Zeci de angajați ai instituției, în special asistenți și infirmieri, au organizat un protest spontan, după ce și-au văzut fluturașii de salariu.

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți de faptul că, prin reducerea sporurilor, salariile le-au scăzut cu până la 1.400 de lei.

Cele câteva zeci de persoane au coli A4 pe care au scris “protest spontan” și spun că s-a ajuns la această situație prin scăderea sporului de risc de la 100% la 54%.

Oamenii sunt nemulțumiți de această situație mai ales pentru că o consideră incorectă, în condițiile în care “noi lucrăm în condiții de risc maxim, cu pacienți bolnavi de tuberculoză sau care au HIV ori SIDA”.

Solicitarea lor este ca sporul respectiv să revină la un asemenea nivel încât ei măcar să nu primească mai puțini bani decât în trecut.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv