Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la CCR Ordonanța anticipatelor / POLITICĂ: PSD, ALDE și Pro România vor boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Anisie respinge testele grilă la BAC și Evaluarea Națională, propuse de Cati Andronescu

Noul ministru al Educației, Monica Anisie (PNL), respinge introducerea testelor grilă la examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională, propuse de fostul ministru Ecaterina Andronescu (PSD). 

Întrebată, joi, dacă la Evaluarea Națională și la Bacalaureatul de anul acesta vor fi introduse subiecte de tip test grilă, Monica Anisie, a spus: “Având în vedere că am criticat vehement măsura testelor grilă la examene – și gândiți-vă la teste grilă la Limba română – nici nu mă gândesc”. 

“Rămân modelele de subiecte care au fost publicate [modele care nu conțin teste grilă și care au fost publicate vineri, 1 noiembrie – n.red]. Nu luăm decizii peste noapte, așa cum spunea și premierul, nu schimbăm regulile în timpul jocului”, a adăugat Monica Anisie, în cadrul conferinței de preluare a mandatului de ministru al Educației.

 

În ceea ce privește evaluarea de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, Anisie a anunțat că decizia sa este de a digitaliza aceste evaluări, pentru a reduce birocrația.

31 Shares