Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Campania ”N-avem sânge!” continuă, numărul donatorilor a crescut

La fiecare 2 SECUNDE, un pacient are nevoie de sânge!

Campania ”N-avem sânge!”, inițiată în decembrie 2017 de Primăria Capitalei – prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) -, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină, continuă și în acest an.

În primele trei luni ale acestui an, numărul donatorilor a crescut cu 5,3% față de aceeași perioadă a lui 2017.

Astfel, în ianuarie-martie, anul acesta, 14.826 de oameni au donat sânge, în timp ce anul trecut au fost 14.082 de donatori.

47 de spitale de stat și 15 spitale private din București și județul Ilfov au primit sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină.

Donatorii de sânge beneficiază de 7 tichete de masă, o zi liberă, 50% reducere la abonamentul RATB, pe o lună. Donatorii fideli primesc și bilete gratuite la spectacolele organizate de instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Capitalei.

Astfel, în primul trimestru al acestui an, Primăria Capitalei, prin Direcția de Cultură, Sport și Turism a oferit donatorilor aproape 1400 de bilete la spectacole și piese de teatru.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv