Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Cardiacii şi cei cu boli respiratorii trebuie să evite expunerea la ger

Medicii îi sfătuiesc pe cei cu suferinţe cardiace şi respiratorii să evite deplasările în aceste zile geroase să nu stea mult afară fără o îmbrăcăminte adecvată.

oameni, pensionari, drum, zapada, iarna 021-Jean-Mihai PALSU
foto: Jean-Mihai Pâlşu

Totodată, este bine să fie consumate alimente bogate în proteine şi grăsimi nesaturate, fructe, legume şi evitate băuturile alcoolice.

Copii nu trebuie lăsaţi să aştepte în interiorul autovehiculelor parcate, şi nici să fie transportaţi pe distanţe lungi în vehicule fără climatizare şi neechipate corespunzător.

O atenţie specială trebuie acordată şi persoanelor vârstnice. Cei care au în vecinătate persoane singure sunt rugaţi să le facă cel puţin o vizită pe zi în aceste zile geroase.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv