Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Cîmpeanu a trimis Corpul de control la ISMB: Angajări peste numărul de posturi

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a trimis Corpul de control la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), care a făcut angajări peste numărul de posturi aprobat.

Decizia vine după ce Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” a reclamat, luni, că angajaţi din 16 unităţi de învăţământ de masă şi de învăţământ special nu şi-au primit salariile.

„Angajaţii nu au nicio vină privind neîncadrarea unităţilor de învăţământ în numărul de posturi. Aceştia trebuie să-şi primească salariile la timp şi nediminuate pentru munca depusă”, se arăta în comunicatul de presă.
 
Potrivit lui Cîmpeanu, o parte dintre angajați nu și-au luat salariile pentru că au fost făcute angajări peste numărul de posturi aprobat.
 
„Sunt de acord ca angajații nu au nicio vină. Astăzi voi găsi o soluție pt deblocarea problemei și plata salariilor, dar cei care au făcut angajați peste limita aprobată a numărului de posturi trebuie sa răspundă pentru asta”, a declarat ministrul, pentru HotNews.ro.
 
2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv