Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Cîmpeanu: Vor fi 4 situații pentru scenariul hibrid, dacă se deschid școlile

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la finalul ședinței conducerii PNL, că dacă se redeschid școlile începând cu 8 februarie, vor fi 4 situații pentru aplicarea scenariului hibrid – o parte dintre elevi la școală și restul acasă.
 
 
„Ne concentrăm atenția pentru redeschiderea școlilor. În eventualitatea unei decicii favorabile mâine, aceasta va fi confirmată prin hotărâre a CNSU și apoi ordin al ministrului Educației. Vor fi 4 situații în care va fi posibil în continuare scenariul hibrid, dacă vor fi redeschise școlile:

1. Elevii au contraindicații medicale pentru prezență fizică, au vulnerabilități. Ei vor face în continuare online.

2. Elevii au aparținători în familie care au vulnerabilități medicale, certificate ca atare. Pentru aceștia, învățământul va fi în continuare online.

3. Elevii prezintă simptome. Recomandarea „apăsată” a Ministerului Sănătății, dar și a Ministerului Educației este să rămână acasă.

4. Profesorii prezintă vulnerabilități sau simptome. Profesorul stă acasă și se va face predare-învățare online”, a spus Cîmpeanu.

Potrivit graficului transmis luni de Grupul de Somunicare Strategică, numai județul Timiș se află în „zona roșie” de COVID, 31 de județe sunt în „zona verde”, iar 9 și Bucureștiul sunt în „zona galbenă”.

Numai în Timiș a rămas în „zona roșie” de Covid, celel mai multe județe sunt pe verde
2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv