Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Cîțu, despre angajarea soțului Vioricăi Dăncilă la Transgaz: „A fost un concurs, l-a câștigat”

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat, miercuri, despre angajarea la Transgaz  – companie cu capital majoritar de stat – a soțului Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, pe funcția de consilier.

Iată răspunsul lui Cîțu:

„Am cerut informații; a fost un concurs pe care domnul respectiv înțeleg că l-a câștigat. Am cerut o informare să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs. Dar este un concurs, care a fost dat și, știți foarte bine… (…) Am cerut o informare la Secretariatul General al Guvernului, să aflu exact care sunt condiţiile în care s-a derulat acel concurs. Ştiţi foarte bine că la Ministerul Finanțelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentația a fost trimisă către DNA, mă uit şi aici”.

În urmă cu trei săptămâni, când Viorica Dăncilă a fost angajată consilier, de Mugur Isărescu, premierul a declarat că nu comentează politica de cadre a BNR.

 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv