Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:
Premierul vrea să meargă la primul eveniment sportiv desfășurat cu spectatori după ridicarea restricțiilor

Cîţu: Sper să ajung şi eu la finala Cupei României, pe 22 mai

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunțat că membrii Guvernului se vor afla în stradă pe 22 mai pentru a susţine campania de vaccinare, iar seara, la primul eveniment sportiv cu spectatori – finala Cupei României la fotbal – speră să ajungă și el să asiste.

„Campania de vaccinare continuă. Miniştrii, secretarii de stat – tot Cabinetul iese în stradă în 22 mai pentru susţinerea campaniei de vaccinare. Trebuie să avem o campanie în care vom fi prezenţi în toată ţara şi ştiu că pe 22 mai se joacă şi finala Cupei României. Este un eveniment în care vom avea spectatori. Sper să ajung şi eu la finala Cupei României. Joacă Craiova, aşa că s-ar putea să fiu şi eu acolo. Deci, o zi importantă, 22 mai: Guvernul în stradă şi seara avem Cupa României. Este primul eveniment sportiv la care vrem să avem spectatori, după această perioadă, şi pe care nu aş vrea să îl ratez. Cred că o să fiu la teatru sâmbătă, la un eveniment cultural, cu spectatori, deci începem să revenim la normalitate”, a spus Cîțu acesta într-o conferinţă de presă. 

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv