Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 118 de decese în România / 445de cazuri noi de infectați, 3.183 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

CORONAVIRUS: Al 5-lea deces în România

Luni s-a produs și al cincilea deces în România, pe fondul epidemiei de coronavirus. 

Este vorba despre un bărbat de 71 de ani, din Suceava, care fusese internat sâmbătă, 21 martie, și confirmat pozitiv chia luni, în ziua decesului.

Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie, unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, care și ea a murit luni, după ce în zilele trecute a făcut infarct de două ori, fiind resuscitată.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate în țara noastră 143 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, potrivit raportării oficiale de luni de la ora 13.00. Numărul de îmbolnăviri a ajuns la 576, cel mai mare de la apariția COVID-19 în România. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 ani și 76 de ani.

5 Shares