Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

Deca a prelungit înscrierile la examenul de Bacalaureat, în speranța că greva profesorilor se va stinge

Ministrul Educației, Ligia Deca, a prelungit până pe 9 iunie perioada de înscrieri la examenul de Bacalaureat, în speranța că greva din învățământ se va stinge până atunci.

În acest sens. Deca a semnat un ordin care prevede și încheierea, până la această dată, a situaţiei şcolare a elevilor de clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă.

„A fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului Educaţiei nr. 4.339/2023 pentru completarea ordinului de ministru nr. 3.505/2022 privind structura anului şcolar 2022 – 2023, cu modificările şi completările ulterioare. Astfel, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, situaţia şcolară a elevilor se poate încheia până la data de 9 iunie 2023. În ceea ce priveşte înscrierile la examenul naţional de Bacalaureat 2023, Ministerul Educaţiei a transmis inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, prin nota 28.142/2023, informaţii privind prelungirea perioadei de înscriere a candidaţilor la sesiunea iunie-iulie a examenului naţional de bacalaureat 2023 până la data de 9 iunie 2023″, a transmis Ministerul Educaţiei.

Totodată, „modificările nu afectează în niciun fel calendarul de desfăşurare a probelor de evaluare a competenţelor sau a probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2023 sau calendarul de desfăşurare a probelor scrise ale Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv