Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

DOCUMENT. Scenariul ROȘU: 15 elevi în clasele de a VIII-a și 17 în cele terminale de liceu

Secretarul de stat Sorin Ion, din Ministerul Educației, a transmis, duminică seară, o „instrucțiune” referitoare la desfășurarea cursurilor în scenariul roșu. (Vezi document la finalul articolului)

Potrivit documentului, toți elevii din învățământul preșcolar și primar pot participa fizic la cursuri.

În cazul claselor a VIII-a, este impusă o limită de 15 elevi în clasă, iar în cazul celor terminale din învățământul liceal, profesional și postliceal, limita este de 17 elevi.

Potrivit instrucțiunii, pentru elevii din clasele terminale care nu participă fizic la ore și pentru cei care sunt înmatriculați în școli care intră în scenariul 3, unitățile de învățământ au obligația de a asigura organizarea activităților de predare, învățare și evaluare online.
 
De asemenea, prezența fizică este permisă la orele remediale, în unitățile în care se organizează cel puțin o grupă, pentru toți elevii, indiferent de scenariul în care funcționează școlile, cu excepția localităților carantinate.
 
Ministerul Educației precizează că este esențială respectarea regulilor de bază, precum purtarea măștii, igiena și distanțarea fizică.
 
1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv