Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

„E foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi seară, că „este „foarte probabil” ca anul şcolar „să se încheie cu toţi elevii în şcoală”, având în vedere că majoritatea localităţilor se apropie de scenariul verde.

„Noi păstrăm în continuare normele care ţin de rata de incidenţă. Avem scenariul verde, galben, roşu, în continuare. Aceste lucruri se aplică ca până acum. Este previzibl ca, în următoarele săptămâni, majoritatea localităţilor să intre în scenariul verde şi majoritatea elevilor să se reîntoarcă fizic în şcoli. E foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală. Este de dorit ca anul şcolar să se încheie cu majoritatea românilor vaccinaţi”, a precizat el.

Klaus Iohannis a anunțat calendarul relaxării restricțiilor „pas cu pas”, începând din 15 mai – când se renunță la obligativitatea purtării măștii sanitare în exterior și la carantina de noapte.

Iohannis: Din 15 mai, fără mască în exterior, fără carantină noaptea și program liber la agenţii comerciali
4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv