Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Elena Udrea, exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Conducerea Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș Bolyai, din Cluj, a anunțat, joi, exmatricularea Elenei Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării se înscrisese acolo în 2016 pentru a putea participa la un master de Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială.

Totuși, Elena Udrea nu s-a prezentat la niciunul dintre examene până acum, astfel că cei din conducerea facultății au decis să o exmatriculeze.

În 2016, Udrea brava și susținea că s-a înscris la masterul respectiv pentru că “vreau să ajut oamenii prin credință și să înființez Institutul Fericirii”.

Totuși, încă de atunci s-a mers pe ideea că Udrea a recurs la un asemenea gest tocmai pentru a-i impresiona pe magistrații care urmau să judece dosarele în care era implicată.

Cum pasiența nu i-a ieșit, Udrea a renunțat rapid la ideea de “a-i ajuta pe oameni prin credință”.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv