Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DIICOT a clasat dosarul 10 August, la 2 ani de la violențele jandarmilor / Cazan, Cucoș, Sindile scapă de urmărirea penală / POLITICĂ: Miercuri se încheie sesiunea parlamentară extraordinară / Legea privind carantinarea și izolarea va fi votată de Senat / Comisia juridică a încheiat marți noapte dezbaterile / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, a anunțat Iohannis /     

 

Breaking News:
 

Firea închide școlile de pe traseul Papei Francisc în București

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a decis închiderea școlilor și grădinițelor în zilele de joi, 30 mai, și vineri, 31 mai, situate pe traseul oficial de securitate și de restricții și pe o rază de 1-2 km adiacente traseului vizitei Papei Francisc la București.

Pentru celelalte unități de învățământ, rămâne la latitudinea consiliilor de administrație.

Firea a luat această decizie având în vedere restricțiile de circulație și de securitate, precum și numărul mare de pelerini ce vor sosi la București, cu ocazia vizitei papei.

În plus, ea susține că nu vrea să intre în conflict cu conducerea școlilor: “Vrem să fie pace și armonie, pentru că vorbim de un eveniment de suflet. (…) Și, de ce nu, cei care doresc să participe în direct, să o poată face”.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv