Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:
Pe toate fronturile

Gheorghiță: M-am gândit la implicarea cântăreților de manele în campania de vaccinare

Col. dr. Valeriu gheorghiță a declarat, marți că s-a gândit la implicarea cântăreților de manele în campania de promovare a vaccinării anti-COVID-19.

Astfel, autoritățile atacă pe toate fronturile coronavirusul, după ce inclkusiv președintele Klaus Iohannis a discutat pe această temă cu patriarhul Daniel, iar premierul Florin Cîțu a convocat, luni, primarii să sprijine campania de vaccinare.

„E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ce privește vaccinarea poate să-și găsească locul în această campanie. Însă nu cred că trebuie să așteptăm o decizie de la nivel central, acest lucru se poate face individual. Fiecare, în comunitatea pe care o reprezintă, poate să susțină acest demers de vaccinare, pentru că nu cred că e cineva mulțumit cu această pandemie, cu atâtea restricții de luni de zile, cu toții suntem obosiți. Nu trebuie să ne uităm doar la persoane care au opopularitate foarte crescută, orice persoană vaccinată este un exemplu prin propria persoană”, a spus președintele CNCAV, răspunzând unei întrebări.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv