Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Gripa face o nouă victimă, a 30-a

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că o nouă persoană și-a pierdut viața din cauza gripei.

Este vorba despre o femeie de 88 de ani, din București, care nu fusese vaccinată împotriva gripei și avea și alte probleme de sănătate survenite pe fondul vârstei înaintate.

Este a 30-a persoană care își pierde viața din cauza gripei în sezonul de iarnă 2017-2018. Cifra este alarmantă în condițiile în care în sezonul 2016-2017 s-au înregistrat cu aproape 50% mai puține decese, respectiv 21.

În plus, până acum au fost confirmate 129.000 de infecții respiratorii acute, cu aproximativ 55% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Reprezentanții Ministerului Sănătății recomandă respectarea cu strictețe a măsurilor igienico-sanitare, dar și ca întreaga populație, inclusiv farmaciile și unitățile spitalicești, să se asigure că dețin stocuri necesare de medicamente pentru a combate eventualele infecții apărute.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv