Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: 50% dintre măştile de pe piaţă sunt neconforme / Ministrul Economiei pregătește un ordin prin care comercianții să precizeze asta pe produs /

Breaking News:
 

Guvernul a prelungit contractele celor angajați pentru 6 luni în spitale pe motiv de COVID

Guvernul a prelungit în ședința de joi, printr-o ordonanță de urgență (OUG), contractele personalului din domeniul sanitar angajat pe perioadă determinată de şase luni în timpul stării de urgenţă şi stării de alertă.

Anunţul a fost făcut, vineri, de şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

„Astfel, cum au fost ele semnate (contractele – n.r.), respectiv în perioada stării de urgenţă şi stării de alertă, au fost numeroase situaţii şi solicitări de angajare în poziţii de personal contractual pentru o perioadă de şase luni de zile. Această perioadă, în multe situaţii, a expirat sau este aproape de finalizare. Prin urmare, Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care permite prelungirea acestor contracte pentru perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă, deci pe perioada stării de alertă, cum este cazul de faţă, plus 30 de zile după încetarea perioadei privind starea de alertă”, a precizat Ionel Dancă, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv