Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

Înscrieri la liceu, după prima repartizare computerizată 2019

Luni au început înscrierile la liceu, după prima sesiune a repartizării computerizate, care a avut loc în 12 iulie.

sursă foto: ProTV

Astfel, în perioada 15 – 18 iulie, candidații vor depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

În zilele de 19, 22 și 23 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar și situațiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaților care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.

La prima repartizare computerizată din acest an au fost repartizați 124.308 elevi în învățământul liceal de stat, dintre care:

  • 67.803 în învățământul liceal – filiera teoretică;
  • 40.909 în învățământul liceal – filiera tehnologică;
  • 11.984 de elevi la specializări vocaţionale;
  • 600 de elevi în învăţământul militar;
  • 2.068 de elevi pe locurile speciale rezervate candidaţilor de etnie romă
  • 944 de elevi în învățământul special.

Au rămas nerepartizaţi 4.853 de elevi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. 

Aceştia vor intra în a doua etapă a repartizării (31 iulie – 1 august 2019), alături de absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, nu s-au înscris sau nu au avut situația școlară încheiată înainte de această etapă.

0 Shares