Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

INSP: Trend ascendent al îmbolnăvirilor de COVID-19, în 34 de judeţe şi Bucureşti

Institutul Naţional de Sănătate Publică a constatat un trend ascendent al îmbolnăvirilor de COVID-19, în ultima săptămână faţă de cea anterioară, în 34 de judeţe şi Bucureşti.

INSP a prezentat, marți, raportului săptămânal de supraveghere realizat pe baza datelor raportate din țară. 

Astfel, 37,4% din totalul cazurilor din săptămâna 20 – 26 iulie s-au înregistrat în Bucureşti, Argeş, Prahova, Braşov şi Dâmboviţa,

Totodată, 37,8% din totalul deceselor cauzate de COVID-19 au fost înregistrate în Prahova, Argeş, Bucureşti, Dâmboviţa şi Buzău.

În judeţul Argeş se înregistrează o rată de incidenţă cumulată peste 200 de cazuri/ 100.000 locuitori, iar în alte 7 judeţe – peste 100/ 100.000 de locuitori.

Conform sursei citate, 1 din 12 cazuri a fost înregistrat la personal medical.

Totodată, 78,2% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 de ani, iar 59,7% s-au înregistrat la bărbaţi.

94% din toţi cei decedaţi aveau cel puţin o comorbiditate asociată, cum ar fi afecţiuni cardiovasculare, neurologice, renale, pulmonare, diabet, obezitate, neoplasm, precizează INSP. 

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv