Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Institutul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit prin complicaţii severe ale unei infecţii abdominale grave

Institutul Clinic Fundeni precizează că actorul George Alexandru a încetat din viață vineri, 1 ianuarie, la ora 23.30, prin complicații severe ale unei infecții abdominale grave.

terapie intensiva, spital 2

Scurta precizare a conducerii institutului vine după ce în mass-media a apărut informaţia că actorul ar fi murit în timpul unei intervenţii chirurgicale.

Wowbiz.ro scrie că actorul avea pancreatită şi era internat la Terapie Intensivă de mai bine de o lună.

“În urmă cu o lună, George Alexandru a venit în stare foarte gravă la Fundeni. El a fost internat de urgenţă, cu diagnostic de pancreatită, şi ţinut la Terapie Intensivă pentru a putea fi salvat. Din păcate, situaţia lui s-a agravat din ce în ce mai mult şi nici măcar intervenţia chirurgicală la care a fost supus în cursul zilei de ieri nu a mai avut efectul dorit de specialişti. Infecţia i-a invadat corpul şi câteva ore mai târziu după operaţie, actorul a decedat”, au spus surse din clinica bucureşteană.

George Alexandru avea 58 de ani şi 30 de ani de carieră neîntreruptă la Teatrul Nottara.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv