Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Ger în toată ţara / Temperaturile coboară până la -20 de grade Celsius / ANRE: Consumatorii casnici pot încheia până la 30 iunie contracte pe piaţa concurenţială – proiect de ordin /

Breaking News:
 

Iohannis, mesaj dur pentru reprezentanții sistemului educațional

Klaus Iohannis, președintele României, a fost prezent miercuri la lansarea prototipului casei solare EFdeN.

Cu această ocazie, Iohannis a avut un mesaj dur la adresa reprezentanților sistemului educațional, deși atât el, cât și soția lui provin din mediul educațional fiind la bază profesori.

Șeful statului consideră că ‘ne bazăm prea mult pe un sistem învechit și incoerent. Am tot repetat că avem nevoie de o Românie educată, o Românie în care numărul copiilor care fac performanță crește, în timp ce dezvoltarea sistemului de învățământ se bazează pe strategii bine gândite.

Ceea ce v-am descris însă este dorința mea, ceea ce avem în realitate este un sistem învechit, cu o mulțime de idei incoerente care ajung, culmea, de multe ori, să devină inițiative legislative sau ordonanțe’.

Iohannis îi avertizează pe cei din sistemul educațional că ‘modernizarea României depinde de menținerea stabilității economice, care să permită promovarea unei societăți bazate pe cunoaștere, capabilă să exploateze inteligent și sustenabil provocările tehnologice ale viitorului’.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv