Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Italia își intensifică măsurile de securitate în porturile turistice

Italia a ridicat, joi, de la 1 la 3 nivelul de securitate în porturile sale turistice – cel mai înalt nivel fiind 3  – astfel că paza de coastă va intensifica verificarea persoanelor și a vehiculelor în timpului sezonului de vară.

paza_italia

Nivelul de alertă de securitate în Italia este deja 2, cel mai înalt nivel posibil în absența unui atac direct, ca urmare a atentatelor islamiste din Franța și Belgia de anul trecut.

Decizia vine după atacul de la Nisa de luna trecută, în care au fost ucise mai mult de 80 de persoane. Italia și-a intensificat de atunci controalele la frontieră iar săptămâna trecută, Roma a sporit securitatea la Colosseum și Vatican după ce un preot francez a fost ucis în biserica sa.

Italia a anunțat săptămâna trecută că este dispusă să permită utilizarea bazelor sale aeriene și a spațiului său aerian pentru bombardamente împotriva grupării jihadiste Stat Islamic din Libia în cazul în care Statele Unite vor solicita acest lucru.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv