Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Mai mulți elevi din Dâmbovița, internați cu toxiinfecție alimentară

Mai mulți elevi din localitatea Moreni, județul Dâmbovița, au fost internați în spital cu diagnosticul toxiinfecție alimentară, informează Direcția județeană de Sănătate Publică.

spital-copii

A fost declanșată o anchetă epidemiologică. Sunt luate probe atât de la cele două școli de la care provin cei 13 elevi (Școala nr. 3 și Școala nr. 4), cât și de la o grădiniță, de unde sunt doi preșcolari cu aceste simptome.

De asemenea, au fost prelevate probe de la furnizorul “Laptele și Cornul”. Dar cum acesta livrează produsele la toate școlile din județ și nu s-au înregistrat cazuri la alte unități de învățământ, o cauză ar putea fi apa. De aceea, inspectorii DSP Dâmbovița au luat probe de apă de la locuințele copiilor.

“Se fac controale igienico-sanitare în unitățile de învățământ în care au fost înregistrate cazurile de îmbolnăvire și se prelevează probe din produsele care fac parte din Programul Guvernamental ‘ Lapte-Corn”, precizează DSP Dâmbovița.

și doi preșcolari de la o grădiniță

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv