Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Mai puţine intervenţii ale Ambulanţei, dar şi naşteri, de Revelion

De acest Revelion au fost 502 intervenţii ale echipajelor Serviciului de Ambulanță Bucureşti-Ilfov, printre care peste 350 au fost cazuri de urgență de cod roșu și cod galben, precum şi 6 naşteri, mai puţine decât în alţi ani.

bebelusi, copii, nasteri 2

Dintre cazurile de urgență, 62 au fost persoane care au leşinat în stradă sau la restaurant, dar au fost și urgențe cauzate de abuzul de alimente și alcool.

Totodată, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat pentru a interveni la două accidente rutiere, un accident minor cauzat de o petardă și 7 traumatisme prin agresiune.

În noaptea de Revelion au lucrat 73 de echipaje, 56 de urgență.

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București, a anunţat însă că în noaptea dintre ani s-au produs şi evenimente fericite: 6 nașteri.

La Braşov s-au născut în primele ore ale noului an 3 bebeluşi, la Miercurea Ciuc şi Timişoara câte doi iar la Constanţa, unul. Faţă de alţi ani, de acest Revelion au venit pe lume mai puţini copii.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv