Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

Managerul spitalului cu 7 morți în incendiu, pus de PSD în timpul Guvernului Boc: „S-a întâmplat un necaz. Ce vreți, să mor aici?”

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase de la Constanța, Stela Halichidis, a fost numită încă din anul 2009, în timpul primarului infractor Radu Mazăre, aflat acum în închisoare, și a ministrului Ion Bazac (PSD) din Guvernul Boc 1.

Anterior, în perioada 2004-2009, Stela Halichidis a fost director adjunct al șpitalului.

Stela Halichidis a încercat să fugă din fața jurnaliștilor vineri, după incendiul de la Secția ATI unde au murit 7 pacienți din totalul de 10 intubați.

„Mie mi-e rău, ce vreți, să mor aici?”, a spus ea, de două ori.

La insistențele reporterilor aflați la locul incendiului, Stela Halichidis s-a derobat de responsabilitate, deși imaginile video arată că sistemele de alarmă ale spitalulșui s-au declanșat la mult timp după izbucnirea incendiului:

„Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. (…) Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. (…) Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă”, a spus managerul spitalului.

Stela Halichidis are un venit luar de 24.000 de lei, potrivit ultimei declarații de avere.

Incendiu la Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța: 7 morți; pacienți scoși pe geam
3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv